1ви Рожден Ден на Brewforia: три дни празнуване с крафт бира

1ви Рожден Ден на Brewforia
1ви Рожден Ден на Brewforia

Brewforia отбелязват 1ви Рожден Ден – чудесен повод за парти, особено когато е свързано с крафт бира, готина компания и любими барове. Още по-хубавото е, че това ще продължи цели три дни с три събития на различни места в София.

Началото на празнуването се поставя с Hops domination в BiraBar на 7 Декември от 18:30 часа. Събитието ще бъде посветено на добре охмелените бири. Акцент ще бъде представянето на Pilot Lab Double IPA с „cryo hops“ на италианската крафт пивоварна Brewfist, която за първи път беше представена в България именно от Brewforia.

Петък, 8ми Декември ще бъде Wild beer party в бар КАНААЛ от 19 часа с бирите на английската крафт пивоварна Wild Beer – специалисти използването на диви дрожди. Освен двете техни наливни бири – Puritan (екслузивно за събитието) и Millionaire, ще има и още десет в бутилки.

Последно, но не за подценяване или още по-малко за пропускане, Birthday party ще се проведе в събота, 9ти Декември от 20 часа в Cush.BAR. Специални акценти ще бъдат Bevog Swing Lolita, Bevog Diffraction, имперски червен ейл на Crew Republic и други, а от Brewforia са подготвили различни награди.

Определено за 1 година Brewforia направиха редица готини събития и представиха чудесни бири и пивоварни. От сърце им пожелавам още много такива!

Ще се видим на някое от събитията! 😉

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *