Hills Banquet – парти за 1 година Hills Beer

Hills Banquet - One Year Hills Beer Celebration Party
Hills Banquet – One Year Hills Beer Celebration Party

Hills Beer празнува първия си рожден ден с качествена бира, вкусна храна и приятна музика в бирения парк на пивоварна Хилс в Перущица.

На 23ти септември, в полите на Родопите, Hills Beer ще посрещне гостите си за първия си рожден ден. Локацията на събитието е бирения парк на Пивоварна Хилс, намираща се в самото начало на град Перущица. Разположени върху 6 декара, ще бъдат подготвени няколко тематични зони: за хранене, почивка, дансинг, бар и други. Подготвени са условия за игри и добро настроение и на най-малките. Пространството е подходящо да доведете и своите кучета.

Пивоварна Хилс
Пивоварна Хилс

На същия ден от 15:00 до 17:00 са организирани турове на пивоварната за групи до 10 души. Предварителната регистрация за определен час е задължителна, за да бъдат структурирани посещенията.

Турове в пивоварна Хилс
Турове в пивоварна Хилс
Турове в пивоварна Хилс
Турове в пивоварна Хилс

От няколко бара ще се предлагат четири вида наливна и бутилирана бира, а именно познатите вече: класически баварски пилзнер – Pils, традиционно баварска пшенична бира – Weizen, баварския пyшен лагер – Helles Rauch и новата сезонна бира, която ще бъде изненада.

За качествената и вкусна храна, организаторите ще се погрижат със специфични блюда за всеки вид бира – балансирана комбинация от баварски и български традиции.

DJ и музика
DJ и музика

Приятното музикално оформление също ще е основано около видовете бира Hills. А DJ-те заставащи зад пулта с тематичните си сетове са сред най-доказалите се на пловдивската клубна сцена – Skill, Visitor Q, Todd и Fukko.

Заповядайте и Вие, за да се насладим заедно на българска крафт бира от независима пивоварна, създадена по най-висококачествени баварски технологии и рецепти.

Hills Beer
Hills Beer

Ще ви очакваме!

Наздраве!

Екипът на Hills Beer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *