Есенен празник на домашното пиво 2017

Времето лети почти неусетно, отново идва Есен и наближава петото издание на Есенен празник на домашното пиво.

След четири силно посещавани издания в София, тази година с цел по-широко популяризиране на домашната бира и пивоварство и за да бъде достъпно за повече хора от Централна и Източна България, събитието ще бъде извън столицата.

Датата е 7 Октомври, събота. Домакин на събитието е Котка и Мишка – крафт бира бар в сърцето на Пловдив – Капана. Началото е обявено за 12 часа. Организаторите обещават добро настроение и да се лее бира до края, обявен за 18 часа.

Пред заведението, на открито, домашни пивовари ще представят своите бири. Ще има както наливна, така и в бутилки. Освен най-различните видове бира, още по-хубавото е, че ще можете да си поговорите с хората, които я правят. Ще има също демонстрация как се вари бира и какво оборудване е необходимо. Може пък домашното пивоварство да бъде вашето ново хоби. 🙂

American IPA, Red IPA, American Bitter, Bitter, American Wheat Kweik, California Lager, Oatmeal Stout, Stout, Amber Ale, Weizen, Dunkelweiss, Irish Red Ale са само някои от подготвените за събитието стилове домашна бира. Очаква се също да има сайдер и кисела бира.

Заповядайте в хубавия есенен Пловдив в Капана на по домашна бира! 🙂

Събитието се организира от Асоциация на Домашните Пивовари в България.

Есенен празник на домашното пиво – facebook събитие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *